VOLG DE NIEUWE EVOLUTIE

Ga door met het migratieproces van MyHOME_Up naar de nieuwe app Home+Control, met als doel de gebruikerservaring van uw MyHOME-installatie te verbeteren.

Dankzij de migratie heeft u een nog flexibelere en performantere controle over uw woning en is uw installatie klaar voor alle mogelijke ontwikkelingen en evoluties.

Door de Home+Control app te downloaden, kunt u de MyHome_up app in enkele eenvoudige stappen vervangen.

Let op: vanaf 1 februari 2023 zal de MyHOME_Up app niet meer functioneren via 3/4G. Wij raden u daarom aan uw systeem zo snel mogelijk te migreren. Maakt u zich echter geen zorgen, ook na deze datum zal uw systeem lokaal blijven werken (bijvoorbeeld door bediening via drukknop , touchscreen, thermostaat, app...).

In de FAQ-sectie op deze pagina vindt u de antwoorden op de belangrijkste vragen. Bovendien helpt een speciale handleiding u bij de configuratie van de nieuwe app.

UNISCITI ALL’EVOLUZIONE! UNISCITI ALL’EVOLUZIONE!

Download dan de Home + Control App

Selecteer Bticino en vervolgens Myhomeserver1 en start de procedure door alle stappen te volgen.

Migreer uw plant in eenvoudige stappen

Noteer, voordat u de migratieprocedure vanuit de App start, de gebruikerscode die u op een speciaal label aan de voorkant van Myhomserver1 vindt. De Myhomeserver1 wordt meestal geïnstalleerd in het elektrische paneel of in een speciaal domotica paneel

Heb je hulp nodig? bekijk de tutorial

FAQ

Met welke firmwareversie van MYHOMESERVER1 kan ik migreren?

We raden u aan te controleren of de firmwareversie van MHS1 2.71.31 is. Bekijk de onderstaande handleiding om te begrijpen hoe u dit kunt controleren.

Met welke firmware versie van de H+C app kan ik migreren?

We raden je aan om, voordat je met de migratie begint, te controleren of je de nieuwste versie van de app hebt (dit kun je controleren in de store).

Hoe kunt u de firmware van MYHOMESERVER1 bijwerken, als u niet over de juiste versie beschikt om te migreren?

Normaal geeft de app MyHOME_Up aan, wanneer upgrades beschikbaar zijn. Indien dit niet het geval is, dan raden we u aan contact op te nemen met de dienst naverkoop van Legrand

Wat betekent het selecteren van een pictogram voor elke kamer?

Op basis van het nieuwe Home + Control dashboard, vraagt de app u om een pictogram te selecteren voor alle kamers van uw huis (het pictogram vervangt de foto die u selecteerde voor het My Home Up dashboard)

Kan ik het icoon en/of de naam van een kamer veranderen?

Ja. Eenmaal gemigreerd naar Home + Control, opent u het hamburger menu, selecteert u "Mijn huis beheren". Daarna kiest u de kamer die u wilt wijzigen, selecteert u de drie puntjes, drukt u op "Bewerken" en wijzigt u de naam en het pictogram van de kamer.

Hoe kan ik mijn verwarmingsprogramma wijzigen?

Eenmaal gemigreerd naar Home + Control, opent u het hamburgermenu, selecteert u "Schema's" en vervolgens "Temperatuur": hier vindt u uw verwarmingsprofiel voor uw woning en is het mogelijk om het te wijzigen.

Hoe kan ik programma's maken voor ee ventilatorconvector en handdoekrek?

Eenmaal gemigreerd naar Home + Control, opent u het hamburger menu, selecteer u "Programma's" en vervolgens "Planning": hier vindt u uw programma's, waarin het mogelijk zal zijn om de aan/uit (en ventilatorsnelheid) van deze toestellen toe te voegen, gebaseerd op tijd & datum.

Hoe kan ik mijn installatie met een stemassistent beheren?

Eenmaal gemigreerd naar Home + Control, opent u het hamburger menu, selecteer "Mijn Account" en vervolgens "Partner apps": als u uw vocale assistent selecteert, wordt u doorgestuurd naar de juiste app voor het koppelen van uw woning

Wat kan ik doen als ik het etiket met de gebruikerscode niet kan vinden op mijn MyHomeServer1?

Bel uw installateur of de consumentenlijn van Legrand, zij kunnen het u bezorgen

Kan ik na de migratie ook de app My Home Up blijven gebruiken?

Zodra u met succes bent gemigreerd, is de app om uw woning te beheren Home + Control. De MyHome_Up app zal niet meer werken, dus u kunt hem verwijderen.

Wat als ik besluit niet te migreren?

Zolang de cloudservice actief blijft, zal de MyHome_Up app blijven werken vanop afstand.Na het desactiveren hiervan zal u Home + Control moeten gebruiken, als u uw installatie vanop afstand wilt beheren.

Hoe kan ik andere gebruikers uitnodigen om mijn installatie te beheren?

Eenmaal gemigreerd naar Home Control, opent u het hamburger menu, selecteer "Beheer van mijn gasten" en vervolgens "Een gebruiker uitnodigen"

Hoe kan ik mijn systeem op afstand blijven gebruiken nadat ik mijn telefoon heb bijgewerkt naar iOS 16?

Als de MyHOME_Up app niet meer werkt na de update naar iOS16 (ook al blijft het systeem lokaal werken), dan moet u uw systeem migreren naar de Home + Control applicatie. Contacteer de technische dienst van Legrand om te controleren of uw Myhomeserver1 de juiste firmware heeft via email : consumers.belux@legrand.com