JOIN THE EVOLUTION!

Dacă ești utilizator My Home Up, acum ai acces la noi funcții și aplicații.

Prin migrarea la aplicația Home + Control, sistemul tău va continua să funcționeze ca și până acum, dar vei avea acces și la:

  • NOI CARACTERISTICI:
    Personalizarea scenariilor cu diferite condiții de declanșare și explorarea noilor programe săptămânale care vor simplifica gestionarea casei.
  • EVOLUȚIE TEHNOLOGICĂ CONSTANTĂ:
    Noul ecosistem Home+ cuprinde întregul nostru catalog de produse conectate, oferindu-ți șansa de a avea un sistem mereu actualizat și scalabil oricând îți dorești.
  • EXPERIENȚĂ DE UTILIZARE MAI BUNĂ:
    Gestionarea sistemului tău conectat nu a fost niciodată mai ușoară cu ajutorul unei noi inferfețe de control.
UNISCITI ALL’EVOLUZIONE!

Descarcă aplicația Home + Control

Selectează bticino, apoi Selectează MyHomeServer1 - Urmează pașii

MIGREAZĂ ÎN 3 PAȘI SIMPLI

Înainte de a începe procedura, mergi la tabloul electric, identifică-ți MyHomeServer1 și eticheta albă de pe el, unde găsești CODUL DE UTILIZATOR: notează-l, vei avea nevoie de el în timpul fluxului de migrare.

AI NEVOIE DE AJUTOR? URMĂREȘTE TUTORIALUL!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce înseamnă să selectezi o pictogramă pentru fiecare cameră?

Pe baza noului meniu Home + Control, aplicația îți solicită să selectezi o pictogramă pentru toate camerele casei (pictograma va înlocui imaginea pe care ai selectat-o pentru meniul My Home Up).

Pot schimba pictograma și/sau numele unei camere?

Da. Odată ce ai migrat la Home + Control, deschide meniul ≡, selectează „Gestionarea locuinței”, selectează camera pe care dorești să o modifici, selectează cele trei puncte, selectează „Editează” și schimbă numele și pictograma camerei.

Cum îmi pot modifica programul de termoreglare?

Odată ce ai migrat la Home + Control, deschide meniul ≡, selectează „Programe” și apoi „Temperatura”: aici vei găsi programul tău de termoreglare și îl vei putea modifica.

Cum pot crea programe pentru ventiloconvector și suport pentru prosoape?

Odată ce ai migrat la Home + Control, deschide meniul ≡, selectează „Programe” și apoi „Acțiune”: aici vei găsi programele, în care va fi posibil să adaugi pornirea/oprirea (și viteza ventilatorului) acestor produse termice, in funcție de oră și dată.

Cum îmi pot gestiona sistemul cu un asistent vocal?

Odată ce ai migrat la la Home + Control, deschide meniul ≡, selectează „Contul meu” și apoi „Aplicații partenere”: selectează asistentul vocal și vei fi redirecționat către aplicația potrivită unde va trebui să reasociezi skill-ul potrivit „Legrand-Netatmo-Bticino”

Ce pot face dacă nu găsesc eticheta cu codul de utilizator pe MyHomeServer1?

Te rugăm să suni la asistența tehnică pentru a primi ajutor./p>

Odată ce am migrat, pot continua să folosesc și aplicația My Home Up?

Odată ce migrarea a fost realizată cu succes, aplicația pentru a gestiona casa este Home + Control. Aplicația My Home Up nu va mai fi recunoscută de către sistemul tău, așa că o poți șterge.

Ce se întâmplă dacă decid să nu migrez?

Pentru câteva luni, aplicația MyHomeUp continuă să funcționeze, dar apoi nu va mai funcționa, așa că va trebui să utilizezi Home + Control dacă dorești să gestionezi sistemul de la distanță.