Evoluția continuă

Procesul de migrare a MyHome_Up către ecosistemul de aplicații Home + continuă, cu scopul de a îmbunătăți experiența de utilizare a sistemului tău MyHome.

Cu noua versiune a aplicației, vei avea acces la un sistem de gestiune mai flexibil și mai performant, capabil să susțină programele de dezvoltare și evoluție ale automatizării casei de la BTicino.

Descărcând aplicația Home + Control, poți înlocui MyHome_Up în câțiva pași simpli. Dacă ai conectat un sistem antiefracție, va trebui să finalizezi operațiunea instalând Home + Security.

Te rugăm să reții că, începând cu 1 februarie 2023, aplicația MyHome_Up nu va mai fi activă și nu va mai funcționa de la distanță. Prin urmare, îți sugerăm să treci la migrarea sistemului cât mai curând posibil. Cu toate acestea, nu îți face griji, chiar și după această dată, sistemul tău va continua să funcționeze local (de exemplu, prin comenzile de pe perete, ecran tactil, termostat, aplicație).

În zona Întrebări frecvente de pe această pagină, vei găsi răspunsurile la întrebările principale și tipul de funcții deja operaționale. În plus, un tutorial video te va însoți în configurarea noilor aplicații.

UNISCITI ALL’EVOLUZIONE! UNISCITI ALL’EVOLUZIONE!

Descarcă aplicația Home + Control

Selectează bticino, apoi Selectează MyHomeServer1 - Urmează pașii

MIGREAZĂ ÎN 3 PAȘI SIMPLI

Înainte de a începe procedura, mergi la tabloul electric, identifică-ți MyHomeServer1 și eticheta albă de pe el, unde găsești CODUL DE UTILIZATOR: notează-l, vei avea nevoie de el în timpul fluxului de migrare.

AI NEVOIE DE AJUTOR? URMĂREȘTE TUTORIALUL!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce versiune de firmware a MHS1 îmi permite să migrez?

Iți sugerăm să verifici dacă versiunea de firmware a MHS1 este 2.71.31. Urmărește tutorialul de mai jos pentru a înțelege cum să verifici

Cum să actualizezi firmware-ul MHS1 dacă nu ai versiunea potrivită pentru migrare?

Iți recomandăm să contactezi asistența tehnică ( ro-suport-tehnic@legrand.ro)

Ce versiune de firmware a aplicației H+C îmi permite să migrez?

Vă sfătuim, înainte de a începe migrarea, să verificați dacă aveți cea mai recentă versiune a aplicației (puteți verifica în magazin).

Ce înseamnă să selectezi o pictogramă pentru fiecare cameră?

Pe baza noului meniu Home + Control, aplicația îți solicită să selectezi o pictogramă pentru toate camerele casei (pictograma va înlocui imaginea pe care ai selectat-o pentru meniul My Home Up).

Pot schimba pictograma și/sau numele unei camere?

Da. Odată ce ai migrat la Home + Control, deschide meniul ≡, selectează „Gestionarea locuinței”, selectează camera pe care dorești să o modifici, selectează cele trei puncte, selectează „Editează” și schimbă numele și pictograma camerei.

Cum îmi pot modifica programul de termoreglare?

Odată ce ai migrat la Home + Control, deschide meniul ≡, selectează „Programe” și apoi „Temperatura”: aici vei găsi programul tău de termoreglare și îl vei putea modifica.

Cum pot crea programe pentru ventiloconvector și suport pentru prosoape?

Odată ce ai migrat la Home + Control, deschide meniul ≡, selectează „Programe” și apoi „Acțiune”: aici vei găsi programele, în care va fi posibil să adaugi pornirea/oprirea (și viteza ventilatorului) acestor produse termice, in funcție de oră și dată.

Cum îmi pot gestiona sistemul cu un asistent vocal?

Odată ce ai migrat la la Home + Control, deschide meniul ≡, selectează „Contul meu” și apoi „Aplicații partenere”: selectează asistentul vocal și vei fi redirecționat către aplicația potrivită unde va trebui să reasociezi skill-ul potrivit „Legrand-Netatmo-Bticino”

Ce pot face dacă nu găsesc eticheta cu codul de utilizator pe MyHomeServer1?

Te rugăm să suni la asistența tehnică pentru a primi ajutor./p>

Odată ce am migrat, pot continua să folosesc și aplicația My Home Up?

Odată ce migrarea a fost realizată cu succes, aplicația pentru a gestiona casa este Home + Control. Aplicația My Home Up nu va mai fi recunoscută de către sistemul tău, așa că o poți șterge.

Ce se întâmplă dacă decid să nu migrez?

Pentru câteva luni, aplicația MyHomeUp continuă să funcționeze, dar apoi nu va mai funcționa, așa că va trebui să utilizezi Home + Control dacă dorești să gestionezi sistemul de la distanță.

Cum pot continua să-mi folosesc sistemul de la distanță, după ce îmi actualizez telefonul la iOS 16?

Dacă aplicația MyHOME_Up nu mai funcționează după actualizarea la iOS16 (chiar dacă sistemul va continua să funcționeze local), atunci va trebui să migrezi sistemul la ecosistemul Home + Control. Contactează asistența tehnică pentru a te asigura că MHS1 are versiunea corectă de firmware pentru migrare.